2019. március 8.

Megérkezett a csokoládés Satislent

Sokan kértétek, türelmesen vártátok, és végre itt van! Megérkezett a csokoládés Satislent. Kellemesen lágy, nem tolakodó csokoládé ízzel alkalmas a mindennapos fogyasztásra és a főétkezések helyettesítésére. […]
2018. szeptember 24.

Dúsított élelmiszerekkel a hiánybetegségek ellen

A mikrotápanyagok hiánya miatt kialakuló hiánybetegségek komoly problémát jelentenek a modern társadalmakban. Az Élelmezési és Mezőgazdasági világszervezet, valamint az Egészségügyi Világszervezet ezen betegségek megelőzésére különböző stratégiákat […]
2018. augusztus 14.

Az ízületi fájdalmakat akár az étrend is okozhatja

A szervezetben néha felléphetnek különböző gyulladások, amelyek jellemzően akkor következnek be, ha a test úgy érzékeli veszélyben van, és erre reagál. Ez az immunrendszerünk biztonsági üzemmódja, […]
×