A tél színe nem a fehér, hanem a zöld! Legalábbis a turmixok területén biztosan. A hideg és az influenza közeledtével fontos, hogy feltöltsd magad antioxidánsokkal és mikrotápanyagokkal. Az Ambronite segítségével ezt könnyedén megteheted, ez a turmix recept pedig segít ebben.

Az Ambronite eredeti formájában is nagyszerű, de bátran kísérletezhetünk Ambronite alapú turmixokkal, amelyek még tartalmasabb étkezést biztosítanak.

Ez a recept banánnal, spenóttal és avokádóval egészíti ki az eredeti Ambronite koktélt, az eredmény nem fog csalódást okozni!

Hozzávalók:

– 1 banán
– 1/2 bögre narancslé
– 3/4 bögre mandulatej
– 1 bögre bébi spenót
– 1/4 avokádó
– 1 adagolókanál Ambronite por

(1 bögre = 240ml)

Elkészítés:

A hozzávalókat turmixoljuk, a tetejére 1 evőkanál kendermag és 1/2 evőkanál chia mag került.

Miért Ambronite?

Az Ambronite feltölt téged mikrotápanyagokkal! A 18 különböző valódi táplálékból, mesterséges összetevők nélkül összeállított finn okosétel hozzájárul ahhoz, hogy folyamatosan jól érezd magad, és jobban is nézz ki! Összetevői többek között: zabfehérje, mandula, zab, alma, kókuszcukor, zabrost, csalánlevél, spenót, lenmag, chlorella és spirulina (zöld algák), vörös áfonya, áfonya, fekete ribizli és homoktövis.


Szerző: NoraSpiration

Blogger, vegán nagykövet


Nóra, a NoraSpiration csatorna bloggere és videósa. Fő motivációja megmutatni az embereknek a vegán ételek és életmód egyszerűségét. Mottója: Boldogság növényi alapokon.

Kapcsolat:
A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×