Nagyon finom, vegán és a Satislentnek köszönhetően tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat is. Kell ennél több egy tiramisutól? Segítünk: nem kell. Ez így tökéletes.
A datolyát 10 percre meleg vízbe áztatjuk, felhasználás előtt leöntjük róla a vizet, és kicsit kinyomkodjuk belőle. A hozzávalókat robotgépben turmixoljuk, míg a massza egyneművé válik, és kicsit ragadós lesz. Előkészítünk két poharat, melynek aljára simítjuk az alapréteget, utána betesszük a hűtőbe, míg a krém réteg elkészül.
A kesudiót (sótlan, pörköletlen kesudió) 4-12 órán át vízbe áztatjuk, felhasználás előtt leszűrjük és átmossuk. A hozzávalókat krémessé turmixoljuk és az alaprétegre öntjük. Tetejére darált kávét szórunk, betesszük a hűtőbe, míg kicsit megszilárdul.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
Finoman krémes