Összes mutatása

Tartalék ajándék, amit szívesen megtartasz magadnak

Előfordult már, hogy valaki lemaradt a karácsonyi ajándéklistádról? Egy családtag, munkatárs, vagy egy váratlanul betoppanó vendég? Ilyenkor jól jön, ha tartalék ajándékkal is készülsz, ami az sem baj, ha megmarad.

Kívánságlista híján felnőttkorú szeretteinket nem könnyű évről évre valódi örömöt okozó ajándékkal megörvendeztetni. A szokásos tartalék ajándékok – egy üveg bor, teaválogatás – mellett a Waterdrop kulacsai olyan elegáns és hasznos kiegészítők, amelyek finoman hozzásegíthetik tulajdonosaikat az egészségesebb és környezettudatosabb mindennapokhoz az új évben. A prémium minőségű üveg- és nemesacél kulacsok közül mindenki talál az életmódjához és a személyiségéhez leginkább passzoló méretű és kialakítású modellt, legyen szó a reggeli tejeskávé elkortyolásáról vagy egy hosszú túra alatti folyadékpótlásról.

A meglepetés öröme: Microdrink

A változatos ízekben kapható mini üdítőkockák az újdonság erejével garantált sikert aratnak, és akár rögtön közös kóstolóprogrammá változtatják az ünneplést. Az Microdrinkek a legkisebb zsebben is elférnek, és pár perc alatt finom üdítővé varázsolják a természetes és szénsavas vizet. Tökéletes ajándék egészségtudatosoknak, és azoknak, akik szívesen választanának egészségesebb alternatívát a cukros üdítők helyett.

A Waterdrop újdonsága, a COLA Microdrink is garantáltan az ünneplés sztárja lesz. A világ egyik legnépszerűbb üdítőjének egészségesebb és környezetbarátabb verziója kóladió-kivonatot és zöldkávé-kivonatot tartalmaz, amelyek élénkítő hatásuk mellett kiváló antioxidánsok. A háromféle ízesítésben kapható ICE TEA Microdrinkek szintén nagy sikerre számíthatnak, de érdemes kipróbálni az ünnepi csomagolást kapott SNOW fantázianevű üdítőkockát is, amely csak a karácsonyi időszakban érhető el.

Most különösen érdemes meglátogatni a Waterdrop webáruházát, mivel kiemelten kedvezményes ajánlattal készülnek az ajándékkeresőknek.

Waterdrop Microdrink


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×