Összes mutatása

Megérkezett a szépségszalon-foglaló

Magyarországon terjeszkedik a Stailer, a szépségápolási szolgáltatókat az ügyfelekkel összekötő, Romániából indult online időpontfoglalási platform.

Hamarosan egyszerűen fogunk tudni időpontot foglalni fodrászhoz, kozmetikushoz és más szépségápolási szolgáltatókhoz egy alkalmazáson keresztül. A Stailer 2022 januárjától kezdi meg a budapesti szépségszalonok regisztrációját, áprilistól pedig várhatóan már időpontot is foglalhatunk. A Romániában már bizonyított és népszerű platform a szépségápolási szolgáltatók számára új ügyfelek elérését jelentheti, miközben nem kell aggódniuk a foglalási rendszer működtetésének logisztikája miatt.

A Stailer megálmodói a szépségápolási szolgáltatások üzletmenetében három fő problémát azonosítottak és oldottak meg. Az első a könnyen elérhető online foglalási rendszerek hiánya, a második a fogyasztók sokszor komplex döntési folyamata a szolgáltató kiválasztásánál, végül a harmadik a szinkronizálás, egyeztetés nehézsége a szolgáltatók és az ügyfelek naptárai között.

A Stailer használata időt takarít meg az érintettek számára, és leegyszerűsíti a keresés és az időpont-egyeztetés folyamatát. A felhasználók ingyenesen hozzáférhetnek a szalonok adatbázisához, és fodrászat, hajvágás, hajfestés, smink, manikűr és kozmetika szolgáltatásokat foglalhatnak le. Emellett szűrhetik a kínálatot terület, ár, más felhasználók ajánlásai vagy a kiválasztott idősávban való elérhetőség szerint.

Az egy éve indult alkalmazás csak az elmúlt hónapban 20 ezer ügyfelet szállított az ezer romániai partnerszalonba.

A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×