A Rawnice-al soha többé nem lesz unalmas semmilyen étkezés, segítségével bármikor belecsempészhetsz a napodba egy kis varázslatot.

Mindenki szereti az újdonságokat, főleg ha azok finomak és még egészségesek is. A 100%-ban természetes svéd Rawnice porokkal könnyűszerrel kitörhetünk a szürke hétköznapokból, és valami igazán szokatlan étellel lephetjük meg magunkat. A Rawnice-nak csak a képzelet szabhat határt. Készíthetünk kék banánkrémet, elképesztően narancssárga sajttortát, vagy éppen rózsaszínű tésztát, ha éppen olyan kedvünk van.

A Rawnice porokban az a különleges, hogy amíg az ilyen színes ételektől kicsit tartunk a rengeteg színezék és mesterséges anyag miatt, addig a Rawnice minden terméke egyetlen természetes alapanyagból áll, és nem utolsósorban ezek az alapanyagok még egészségesek is.

A rózsaszín Rawnice Pink Pitaya por egy Dél-Amerikában őshonos oszlopkaktusz terméséből, a sárkánygyümölcsből készül. A Pink Pitaya tartalmaz C- és B-vitaminokat, valamit gazdag foszforban, ami elengedhetetlen a szervezet számára.

A kék és lila színváltós italok elkészítéséhez is használható Butterfly Pea por egy trópusi növényből, a pillangóborsó virágából származik. A Butterfly Pea növeli a kollagén termelést, gyulladásgátló, és tele van antioxidánssal.

A Blue Spirulina és a Dunaliella Salina két különböző algafajtából készülnek. A Blue Spirulina egy a spirulina algából nyert antioxidáns, ami egyedien kék színt biztosít az ételeknek. Minden elfogyasztott evőkanalában 4 gramm fehérje található, és még gyulladásgátló is.

A Dunaliella Salina rendkívül sós vízben növekszik, és vibrálóan narancssárga színével védekezik a napsütés ellen. A Dunaliella Salina színét a rengeteg benne található béta-karotinnak (A-vitaminnak) köszönheti, emellett ráadásul segít megvédeni a szemet az UVB sugárzástól, amire nemcsak a nyári hónapokban van szükség.

Az Activated Charcoal nagyon finom szemcséjű éjfekete pora felhevített és oxigénnek kitett bambuszból készül. Méregtelenítő hatásának köszönhetően kényelmes megoldást biztosít másnaposság vagy enyhe ételmérgezés esetén, és meggátolja a puffadást.

A Rawnice porokból készült ételeknek nincs kellemetlen mellékíze, akár édes akár sós ételeket akarsz készíteni, mindegyikhez tökéletes lesz.

Ha igazán belejöttél a színezésbe nyugodtan belevághatsz egy unikornis tésztába, vagy egy galaktikus tálba, amellyel garantáltan lenyűgözheted az összes barátodat. Mivel teljes mértékig természetes anyagokból készülnek, ezért a Rawnice termékek minden korosztály számára izgalmas ételeket biztosítanak.





A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×