Összes mutatása

Vízszűrő kancsó a Waterdroptól

Kiszűri a mikroműanyagokat, de megőrzi a fontos ásványi anyagokat, segítségével finomabb ízt és illatot adhatunk a csapvíznek.

Minden egyes nap hozunk olyan döntéseket, amelyek hatással vannak ránk, a környezetünkre és kismértékben akár az egész világra. A klímaválság kezelésében fontos, hogy vízfogyasztási szokásainkat ne PET-palackok fémjelezzék, és ezt a legkönnyebben házilag tisztított csapvízzel érhetjük el.

A Microdrinkeket gyártó Waterdrop most egy újdonsággal érkezik, amely ideális társ lesz a mindennapokban, minden otthonban és irodában. A LUCY® szűrőkancsó segít fenntartható és egészséges ivási rendszert kialakítani, egyedi kialakítása révén pedig bármilyen térbe illeszkedik.

A Japánban szabadalmaztatott és gyártott szűrőbetét az ioncsere- és aktívszén-technológiának köszönhetően megfogja a nehézfémeket, klórt, gyógyszermaradványokat, ösztrogéneket és mikroműanyag-részecskéket, ugyanakkor megőrzi az olyan egészséges ásványi anyagokat, mint a magnézium és a kalcium. A szűrési folyamat nemcsak a csapvíz ízét, de az illatát is javítja.

A víz szűrését végző LUCY® Clarity Pad könnyen cserélhető, és 4 hét vagy 120 literes működési kapacitással rendelkezik. A gyártó a DIN EN 17093 és DIN 10521 európai szabványok szerint tesztelte, versenytársaihoz képest akár négyszer gyorsabb vízszűrést tesz lehetővé. Mivel a waterdrop® termékeknek nemcsak a funkcionalitás, de a dizájn is fontos jellemzője, a 2 literes boroszilikát üvegből készült, praktikus tetővel szerelt kancsó bármely szabványos hűtőszekrényben elfér.

A most bemutatott termékek

LUCY® Filter Carafe

Boroszilikát üvegből készült szűrőkancsó, amely alkalmas minden szabványos hűtőszekrényhez. A minimális műanyaghasználatnak és az újrahasznosítható csomagolásnak köszönhetően még fenntarthatóbb.

Űrtartalom: 2 l
Méretek: 14,6 cm x 30,7 cm, ø 10,6 cm
Súly: 680 g

Karbantartás: Az üvegkancsó mosogatógépben mosható. A többi egyedi alkatrészt kézzel kell mosni maximum 50 fokos vízben. Ne használjon agresszív tisztítószereket vagy durva szivacsokat. Minden tisztítás előtt távolítsa el a LUCY® Clarity Padet. Gyártási hely: EU.

LUCY® Clarity Pad szűrőbetét

Aktív szénszálakból készült szűrőbetét innovatív ioncserélő technológiával. Szűri a klórt, különböző nehézfémeket, gyógyszermaradványokat, ösztrogéneket és egyéb durva részecskéket, például mikroműanyagokat, ugyanakkor megtartja a vízben az egészséges ásványi anyagokat, például a magnéziumot és a kalciumot. Érezhetően javítja a csapvíz ízét és szagát. Nagyon gyors szűrési folyamatot biztosít és könnyen cserélhető.

Méretek: 0,7 cm x 7,7 cm
Súly: 5 g
Szűrési teljesítmény a DIN EN 17093:2018 és a DIN 10521:2009 európai szabványok szerint tesztelve. Szűrőteljesítmény: kb. 4 hét vagy 120 liter napi használat mellett.

1 darab LUCY® Clarity Pad körülbelül 240 darab félliteres műanyag palackot vált ki.

Kizárólag a LUCY® Filter Carafe-val kompatibilis.
Japánban szabadalmaztatott és gyártott.
TÜV minősítéssel rendelkezik.
Az Eurofins Scientific tesztelte.

Bővebb információ: https://waterdrop.hu/

Minden hűtőbe befér


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×