Összes mutatása

Waterdrop – segít, hogy több vizet igyunk

Drink more water – ez a Microdrinkeket gyártó Waterdrop szlogenje, amely most megérkezett Magyarországra is. A vízben oldódó kockák speciális eljárással gyengéden kiszárított, majd formába tömörített gyümölcsökből és gyógynövényekből állnak, így természetes tápanyagokban és vitaminokban gazdagok.

A munkába feledkezve sokan elfelejtenek elegendő vizet inni napközben. Nekik segítség a Waterdrop, amelyből egy kockát 4-6 dl vízbe kell bedobni, majd várni egy percet, amíg feloldódik. Ezután készen van az ízletes frissítő, amellyel egyszerűen elérhető a napi optimális folyadékfogyasztás. Természetes alapanyagokból, hozzáadott cukor vagy mesterséges összetevők nélkül, környezetbarát módon egy stílusos üvegkulacsban.

Finom felfrissülés

Fekete ribizli, mangó, citromfű, gyömbér, ginzeng – néhány az alapanyagok közül, amelyeket a gyártás során kiszárítanak, majd apró kockákba tömörítenek. Mivel a vizet fokozatosan szűrik le a felhasznált gyümölcsökből és növényekből, megmaradnak az intenzív és természetes ízek, valamint a vitaminok. A waterdrop® kockák cukor-, glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott mesterséges ízfokozó nélkül készülnek.

Az állandó kínálatban elérhető ízek a BOOST (fekete ribizli, bodza, acai), a YOUTH (barack, gyömbér, ginzeng), a GLOW (mangó, kaktuszgyümölcs, articsóka), a ZEN (csillaggyümölcs, fehér tea, citromfű), valamint a SKY, a CLEAN, a DEFENCE, a LOVE, a FOCUS és a RELAX.

A napi lendülethez a waterdrop® háromféle koffeintartalmú, ún. Microenergy kockákat is készített, amelyekbe természetes energiafokozó hatásukról ismert egzotikus növények esszenciája került. Az ORO mangóízesítésű Microenergy kocka természetes koffeintartalmát a guava és a guayusa levélnek köszönheti, a NERO-ba fekete ribizli, guarana és kóladió került, a SHIRO pedig üde cseresznyevirág-ízével, a hársfavirág- és a ginzengőrleménnyel az elme erejét támogatja.

A környezetnek is jó

Jelenleg évente körülbelül 500 milliárd műanyag palack készül, amelynek felét víz palackozására használják. Ez a mennyiség több mint 8 millió tonna CO2 kibocsátásával jár. A Waterdrop elkötelezett ennek csökkentése, a hosszú szállítási útvonalak rövidítése, valamint a palackozott italok visszaszorítása mellett.

Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a Waterdrop üzenetét és értékeit, hogy közösen tegyünk a műanyag palackok környezetszennyező hatása ellen. Emellett pedig fontos számunkra, hogy hangsúlyozzuk a vízfogyasztást, és a cukros, palackozott üdítők elhagyását” – emeli ki Kateřina Navrátilová, a Waterdrop CEE ügyvezető igazgatója.

Még szép is

Bár a Microdrink kapszulák elfogyasztásához mindössze egy pohár vízre van szükség, a Waterdrop különleges hangsúlyt fektetett a termékek és a kiegészítők megjelenésére. Minden waterdrop® Microdrink íz saját egyedi díszítést és hozzá tartozó üvegkulacsot kapott. A letisztult vonalvezetésű, természetes mintákkal festett kulacsokkal, üveg-, fa- és rozsdamentes acélkiegészítőkkel stílusosan támogathatjuk a műanyagmentes életet.

A waterdrop® termékek május közepétől elérhetőek Magyarországon. A nyitás alkalmából a webáruház különleges ajánlatokkal, számos ajándékkal és kedvezményekkel várja az első vásárlókat.

A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×