Összes mutatása

100% Vegán Tiramisu Satislenttel

Nagyon finom, vegán és a Satislentnek köszönhetően tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat is. Kell ennél több egy tiramisutól? Segítünk: nem kell. Ez így tökéletes.

Hozzávalók és elkészítés:

Alapréteg:

  • 1/2 bögre kókusz chips
  • 1/2 ek. kakaópor
  • 1 adagolókanál kávés Satislent
  • 1/2 bögre magozott, áztatott datolya
  • 2 ek. kókuszolaj
  • csipet só

A datolyát 10 percre meleg vízbe áztatjuk, felhasználás előtt leöntjük róla a vizet, és kicsit kinyomkodjuk belőle. A hozzávalókat robotgépben turmixoljuk, míg a massza egyneművé válik, és kicsit ragadós lesz. Előkészítünk két poharat, melynek aljára simítjuk az alapréteget, utána betesszük a hűtőbe, míg a krém réteg elkészül.

Krém réteg:

  • 1/2 bögre áztatott kesudió
  • 2-3 ek. agavé szirup
  • 1 adagolókanál kávés Satislent
  • 1/2 kisebb citrom leve
  • 1/3 bögre mandulatej, vagy bármilyen semleges ízű növényi tej
  • 2 ek. kókuszolaj
  • 1/4 tk. vanília aroma vagy por

A kesudiót (sótlan, pörköletlen kesudió) 4-12 órán át vízbe áztatjuk, felhasználás előtt leszűrjük és átmossuk. A hozzávalókat krémessé turmixoljuk és az alaprétegre öntjük. Tetejére darált kávét szórunk, betesszük a hűtőbe, míg kicsit megszilárdul.

Jó étvágyat hozzá!

Videó

Fotók

100% Vegán Tiramisu Satislent okosétellel

Hozzávalók

100% Vegán Tiramisu Satislent okosétellel

Finoman krémes


Szerző: NoraSpiration

Blogger, vegán nagykövet


Nóra, a NoraSpiration csatorna bloggere és videósa. Fő motivációja megmutatni az embereknek a vegán ételek és életmód egyszerűségét. Mottója: Boldogság növényi alapokon.

Kapcsolat:
A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×