Összes mutatása

Gluténmentes fehérjepalacsinta málnával és kesudióval

Petra kedveli a ChiaShake turmixokat, és néha különböző finomságokat is készít a segítségükkel. Most a vaníliás SLIM változat felhasználásával készített fehérjepalacsintát.


A palacsinta elkészítése sem bonyolult: a hozzávalókat egy tálba tesszük, és habverő segítségével alaposan összekeverjük. Ezután kevés kókuszolajjal megkent palacsinta sütőben minipalacsintákat sütünk. A lenti mennyiségből kb. egy tucat palacsinta lesz.

Ha a palacsinta már langyosra hűlt, akkor csokoládékrémmel lehet rétegezni, málnával és kesudióval kiegészíteni, és néhány citromfűlevéllel díszíteni.

Hozzávalók

  • 50 g Vaníliás ChiaShake por (ez 29 g fehérjét tartalmaz)
  • 250 ml tej vagy növényi tej
  • 1 db tojás
  • 20 g gluténmentes Mester Család Palacsintapor
  • Édesítőszer ízlés szerint
  • A sütéshez kókuszolaj
  • Kesudió
  • Nutella vagy más csokoládékrém
  • Friss málna (vagy ízlés szerint más gyümölcs, például banán)
  • Citromfűlevél a díszítéshez

A recept eredetileg Petra blogján jelent meg.

Neked is van recepted? Küldd el nekünk az andras (kukac) asum.hu címre! 

A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×