Megújítjuk készleteinket, így most akciós áron juthatsz hozzá néhány ChiaShake és Satislent termékhez. Az akciót érdemes kihasználni, ha az új évet szeretnéd úgy kezdeni, hogy változtatsz az étkezési szokásaidon.

Miért és mikor érdemes okosételt enni?

A ChiaShake és a Satislent abban különbözik a fehérjeturmixoktól, hogy a jó minőségű fehérjék mellett más értékes tápanyagokat, vitaminokat, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Így jobb alternatívát nyújtanak egy étkezés helyettesítésére mint azok a termékek, amelyek csak  fehérjéket tartalmaznak, és amelyeket rendesen nem az étkezések helyettesítésére, hanem étrendkiegészítőként kellene fogyasztani.

A ChiaShake Slim, Sport és Vegán változatokban érhető el: a Slim változatok valamivel több fehérjét tartalmaznak, a Sport és a Vegán változatok között pedig a különbség a fehérje forrása. Míg a Sport változatban tejfehérje van, a Vegán változat rizs- és mandulafehérjét tartalmaz. (Laktózérzékenyek csak ez utóbbit fogyaszthatják.)

A Satislent egy 100% vegán, laktózmentes okosétel prémium összetevőkkel, Spanyolországból. Az egyik legfinomabb és legjobb minőségű okosételünk, kellemesen lágy kekszes ízzel, amely alkalmassá teszi a mindennapos, rendszeres fogyasztásra. A Satislent Spanyolországban készül, spanyol szűz olívaolaj felhasználásával, és a különleges ízt biztosító gofio hozzáadásával. Vízzel is nagyszerű, de egy kis tej vagy mandulatej hozzáadásával még krémesebbé válik.

Jó, de miért és mikor érdemes választani ezeket a termékeket egy étkezés helyettesítésére? Nos, a válasz az, hogy ha folyamatosan és mindig meg tudod oldani, hogy jó minőségű alapanyagokból készíts magadnak ételeket, amelyek vitaminokat és ásványi anyagokat, rostokat is tartalmaznak, akkor neked talán soha nem érdemes ezeket a termékeket fogyasztanod.

De ha dolgozol, értekezletekre rohangálsz, kocsiban ülsz, vagy kismamaként nincs időd a gyerek gondozása mellett magadnak megfelelő ételt készítened, akkor az okosételek jobb választást jelentenek, mint egy tipikus gyorséttermi kaja, vagy azok a dolgok, amikkel az emberek gyorsan szokták csillapítani az éhségüket.

Lassan felszívódó, jó minőségű szénhidrátokat tartalmaznak, gazdagon tartalmaznak fehérjét, és mindezt kiegészítik finom ízzel, könnyű elkészíthetőséggel, vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal.

Ha naponta egy-két „buta” étkezést ilyen termékkel helyettesítesz, akkor felöltöd a szervezeted hasznos mikrotápanyagokkal és könnyebben eléred optimális testsúlyodat is.

Nem véletlen, hogy termékeinkért olyan sportolók is rajonganak, mint Parti András magyar mountain bike versenyző, háromszoros olimpikon vagy Kaszás Klaudia magyar bajnok kenuversenyző.

Kaszás Klaudia Kenuversenyző

Mi szerepel az akcióban?

Az akciós készletet itt találod.

FONTOS, hogy a készletkisöprési akcióban részt vevő ChiaShake termékek 2019. 04. 01-ig őrzik meg minőségüket. Az akcióban részt vevő Satislent termékek 2019. 03. 31-ig őrzik meg minőségüket, a citromos íz kivételével, amely 2019. 02. 28-ig őrzi meg minőségét.

A bevásárlás tervezéséhez érdemes tudnod, hogy egy csomag ChiaShake vagy Satislent okosételt jellemzően 1-2 hét alatt fogyasztanak el vásárlóink, és napi 1-2 étkezést helyettesítenek a segítségükkel. Úgyhogy bőven van idő az akciós termékek elfogyasztására, hiszen a megrendeléseket jellemzően 1-2 napon belül kiszállítjuk.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×