Összes mutatása

Újra elérhető a kólaízű Waterdrop italkocka

Most, hogy végre felébredt a természet, és a nap is egyre többször mutatja magát, ideje túljutni a téli melankólián és a tavaszi fáradtságon. Az általános levertséget nemcsak a rövidebb nappalok és a napsütés hiánya, hanem a szervezet kiszáradása, a vitamin- és nyomelemtartalékainak kimerülése is okozza. A Waterdrop felmérése szerint a magyarok 70%-a kevesebb folyadékot fogyaszt a napi ajánlott mennyiségnél. A tartós dehidratáció pedig kihat a szervezetünk működésére, a közérzetünkre, de még a problémamegoldó képeségünkre is.

A tavaszi nagytakarítás mellett fordítsunk figyelmet a szervezetünk újraindítására is. Tervezzünk magunknak egy egyszerű ivókúrát, amely során a nap folyamán egyenletesen elosztva fogyasszunk legalább 2 liter vizet. Például egy-egy pohár vizet ébredés után, a kávézások és a főétkezések, majd lefekvés előtt. Hidratáltságának visszaállításával a szervezet könnyebben szabadul meg a káros anyagoktól, csökken a vérnyomás, élénkül az emésztés, megújulnak a szervek, feltöltődnek a szövetek. A bőr kisimultabbá válik, csökkennek a szem alatti karikák. Meg fogunk lepődni, hogy kis odafigyeléssel már pár nap alatt mekkora pozitív változást érhetünk el a közérzetünkben.

A tavasz ivókúrához segítséget jelenthetnek a waterdop® Microdrinkek is. Az újra elérhető kólaízű Waterdrop italkocka frissítő hatását kóladió- és zöldkávé-tartalmának köszönheti, amely egyik különlegessége, hogy a pörkölt kávénál magasabb klorogénsavat tartalmaz. A klorogénsavnak erős vérnyomáscsökkentő hatása van, emellett emésztésserkentő hatású, védi az idegeket, élénkít és vitalizál. A COLA Microdink a többi waterdop® Microdrinkkel együtt hozzáadottcukor- és kalóriamentes, ráadásul vitaminokat is tartalmaz.

A friss tavaszi hangulathoz a waterdop® limitált kiadású tavaszi kollekciója is hozzájárul. A fényes felületű, orgonára, nárciszra és friss fűre emlékeztető pasztellszínű nemesacél kulacsok nemcsak a tavasz köszöntésére, hanem húsvétra is kiváló ajándékok. A gyönyörű kulacsokkal és a Microdrinkekkel a folyadékpótlás új lendületet ad a mindennapokban.

Újra elérhető a COLA italkocka

A természetes kóladió- és zöldkávé-kivonatból készült COLA Microdrink tavaly év végén mutatkozott be a Waterdrop aktuális limitált kollekciójának részeként. A hozzáadott cukortól és mesterséges ízfokozóktól mentes kólaízű italkocka a nagy sikerre való tekintettel most újra elérhetővé vált, de ismét csak korlátozott ideig.

A vízivás népszerűsítése és az egyszer használatos műanyag palackok csökkentése mellett elkötelezett Waterdrop COLA Microdrinkje igazi kólaélményt kínál fenntarthatóbb és egészségesebb módon. Kóladió-kivonatot és zöldkávé-kivonatot tartalmaz, amelyek élénkítő hatásuk mellett kiváló antioxidánsok, és hozzájárulhatnak az optimális testsúly eléréséhez. Emellett C-, B3– és B5-vitamin-tartalmával hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a fáradtság csökkentéséhez. Egy italkockából 500 ml kólaízű üdítő készíthető, amely mindössze 5 kalóriát tartalmaz, és a hagyományos kólaüdítőkhöz képest minimális (<0,38 mg/100 ml ital) koffeintartalommal rendelkezik.

A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×