Sokan kértétek, türelmesen vártátok, és végre itt van! Megérkezett a csokoládés Satislent. Kellemesen lágy, nem tolakodó csokoládé ízzel alkalmas a mindennapos fogyasztásra és a főétkezések helyettesítésére. De ha fel szeretnéd turbózni, lentebb találsz egy dögös smoothie tál receptet is.

A Satislent 100% vegán, laktózmentes okosétel prémium összetevőkkel, Spanyolországból. Az egyik legfinomabb és legjobb minőségű okosételünk. A csokoládés változatra pedig régóta vártunk már, és végre megérkezett!

Más Satislent termékekhez hasonlóan ennek is kellemes, lágy íze van, nem tolakodó. Ez azért fontos, mert így alkalmas marad a mindennapos, rendszeres fogyasztásra és a főétkezések helyettesítésére.

A Satislent spanyol szűz olívaolaj felhasználásával, valamint a különleges ízt biztosító gofio hozzáadásával készül. A gofio tipikus kanári alapélelmiszer, amelynek gyökere egészen a guanche hagyományokig vezet vissza. A szigeteken termesztett kukoricát pörkölik mielőtt megőrlik, s így nyernek egy pirított lisztféleséget. Ezzel az eljárással a fehérjék egy részét is bontják, így az élelmiszer könnyebben emészthetővé válik. Gazdag vitaminokban (B-k, C, A, D), ásványokban (vas, kalcium, magnézium, cink, kálium, nátrium), fehérjében, rostban. Csökkenti a koleszterint, és a diabéteszeseknek is segíti egyenletesen tartani a vércukorszintet. Ha szeretnél többet tudni a Satislentről, kattints ide.

Sportolók számára mindemellett fontos információ, hogy a Satislent termékeket a WESSLING Laboratórium elvégezte, és tanúsította, hogy a termékek nem tartalmaznak semmilyen tiltott összetevőt, így azokat élsportolók is fogyaszthatják.

Egy dögös smoothie tál

Természetesen a Satislent termékeket nem csak shake-nak ihatod meg. Ha szeretnéd megőrizni a kanalazás és rágás élményét, akkor készíthetsz például egy smoothie tálat, íme egy recept:

Kókusztej és csokoládéízű Satislent segítségével keverj ki egy sűrű kását csomómentesre. (Ha úgy könnyebb, használj turmixgépet.) Ha még krémesebb eredményt szeretnél, a kásához adj egy nagy kanál mogyorókrémet vagy csokoládékrémet. Ez egyáltalán nem fogyókúrás így, de nem is ez a lényeg. Mivel a Satislent tartalmazza a fontos makro- és mikrotápanyagokat, és gazdag fehérjében, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, ezért egy kanálnyi mogyorókrémmel ugyan hozzáadsz az ételhez egy adag üres kalóriát, de a fontos tápanyagok beviteléről már gondoskodtál.

Az elkészült kása tetejére szeletelj egy banánt, majd hintsd meg egy kis reszelt fekete csokoládéval, chiamaggal és némi szeletelt mandulával. Lepd meg a párod is egy adaggal, hálás lesz érte!

A cikkhez alul tudsz hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatod.

Ha tetszett a cikk:

Feliratkozás a magazinra

Ha nem szeretnél lemaradni a következő cikkről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×