Fizetési módok

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét kényelmesen, az interneten keresztül bankkártyával kifizetni szolgáltató partnereink biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Fizetés utánvétellel: Lehetőség van arra, hogy készpénzkezelési felár ellenében a vásárló a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor. Az utánvétel felára bruttó 400 forint.

Házhozszállítás

A szállítási költség 10 ezer forint feletti rendelések esetében ingyenes, egyébként Magyarországon belül egységesen bruttó 1150 forint. A változtatás jogát fenntartjuk.

A házhozszállítás jellemző átfutási ideje 2-3 munkanap.

Adatkezelés és ÁSZF

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk, és az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Weboldalunk a NET-JOG által auditált, megbízható webáruház.

Általános szerződési feltételek – ÁSZF
Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-138373/2018.

A termékek elérhetősége

Az asum.hu weboldalon megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, és tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Panaszkezelés

Panaszkezeléshez és reklamáció esetén az alábbi mintákat tudja használni:

Panaszfelvételi jegyzőkönyv
Elállási nyilatkozat
Szavatosság kezelési jegyzőkönyv